| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism
  • costa maresme barcelona

Barcelona – Costa Maresme

  • Destinația: în curând
  • Durată sejur: 4 nopți
  • Preț: 499 €


    *TARIFUL AFIȘAT POATE FI MAI MIC DATORITĂ REDUCERILOR DE ULTIM MOMENT.

Oferte Paște 2016: Barcelona-Costa Maresme
Tariful include: Cazare 4 nopți în cameră dublă standard (3 nopți pe Costa Maresme și o noapte în Barcelona); Regim de masă: pensiune completă; Bilete de avion București-Barcelona și retur; Taxe de aeroport; Transport cu autocar și tur panoramic în Barcelona-Madrid; Transferuri aeroport-hotel-aeroport; Asistență turistică; Asigurare medicală de călătorie și storno.
Tariful nu include: Excursii opționale, intrări la obiectivele turistice.
Oferta este disponibilă cu plecare din București. Ofertele sunt dinamice, pentru rezervare este necesară verificarea disponibilității.

Rezervă acum

Barcelona – Costa Maresme

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Oferte Paște 2016: Barcelona – Costa Maresme

Plecare 29 aprilie 2016
Tarif adult / circuit 499,00 €

 

Ziua 1

București – Barcelona

Prezentare în aeroportul București – Otopeni pentru îmbarcare pe cursa Tarom cu destinația Barcelona cu decolare la 08:30. Aterizare și tur panoramic al orașului Barcelona cu ghid local vorbitor de limba română, vom parcurge marile bulevarde, vom face popas în Parcul Güell, opera arhitectului Gaudi, în Plaça de Catalunya, pe bulevardul La Rambla și Plaça de España, apoi vom continua cu Parcul Olimpic situat în cel mai înalt punct al metropolei. De pe dealul Montjuic panorama orașului este superbă. Cină și cazare la Hotelul H Top Amaika 4* din stațiunea Calella de pe Coasta Maresme.

Ziua 2

Calella – Girona – Figueres

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru relaxare în stațiune sau excursie opțională în Girona și Figueres, două dintre cele mai frumoase orașe ale Cataloniei. Girona este un oraș atrăgător, cu o istorie îndelungată și cu multe obiective turistice, palate, muzee, biserici și piațete încântătoare. Girona se află la confuența râurilor Ter, Onyar, Galligants și Güell, ceea ce i-a atras importanța strategică încă din perioada dominației romane. Vom vizita: bulevardul pietonal La Rambla de la Libertat, Catedrala construită în stilul gotic, cartierul evreiesc El Call cu străduțe înguste, pietruite care șerpuiesc printre clădiri medievale. Ne îndreptăm spre Figueres, un oraș catalan cu istorie îndelungată, fondat de vizigoți. Vom vizita Castelul Sant Ferran ridicat în secolul al XVIII-lea, o contrucție monumentală ce domină orașul și îl plasează printre cele mai mari palate din lume. Continuăm cu vizita la Teatrul-Muzeu Dali din localitatea natală a artistului, pentru o incursiune în lumea pictorului Salvador Dali. Cină și cazare la Hotelul H Top Amaika 4* din stațiunea Calella de pe Coasta Maresme.

Ziua 3

Calella – Montserrat

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru relaxare în stațiune sau excursie opțională la Montserrat, „Muntele Sfânt” al Cataloniei. Masivul muntos domină relieful împrejur cu silueta impresionantă, coloanele stâncoase au forma unor degete gigantice, care îmbrățișează construcțiile religioase. Primele locuri de rugăciune au fost construite pe Montserrat în secolul al XI-lea. Mănăstirea Montserrat este un ansamblu monahal superb, bazilica este bogat decorată cu basoreliefuri reprezentand scene biblice și găzduiește celebra statuie neagră a Maicii Domnului, „La Moreneta”, descoperită în munte. Mănăstirea Montserrat este unul dintre cele mai cunoscute locuri de pelerinaj din Spania și deține Escolania, una dintre cele mai vechi școli de muzică bisericească. Muzeul Montserrat adăpostește lucrări semnate artiști precum Picasso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet, Sisley. Urcarea se face cu trenulețul electric (cremallera), iar coborârea se face autocarul pe drumul, ce leagă mănăstirea de satul Monistrol de la baza muntelui. Excursia include o prezentare audiovizuală în muzeu și o degustare de lichioruri variate (Casis, Ratafia) realizate după rețeta calugărilor de la Montserrat, opțional se poate vizita muzeul de artă. Temerarii pot urca cu funicularul spre vârful Sant Joan, unde se află si Muzeul Naturii. Cină și cazare la Hotelul H Top Amaika 4* din stațiunea Calella de pe Coasta Maresme.

Ziua 4

Calella – Barcelona

Mic dejun la hotel. Transfer în Barcelona, timp liber pentru shopping și explorarea capitalei Cataloniei. Barcelona este un superb oraș mediteranean, cosmopolit, viu și romantic, clasic și modern, în același timp. Metropola îmbină arhitectura veche barocă și gotică din centrul vechi cu construcțiile îndrăznețe ale lui Gaudi. Galeriile de artă găzduiesc opere semnate de Miro, Tapies sau Picasso, iar muzeele păstrează moștenirea culturală seculară a orașului. Barcelona e fascinantă, are sute de atracții care te așteaptă: La Rambla, Sagrada Familia, cartierul Gotic, Montjuic, Parcul Guell, Muzeul Picasso, promenada portului. Cină și cazare la Hotelul AC Som by Marriott 4* din Barcelona.

Ziua 5

Barcelona – București

Mic dejun la hotel. Transfer la aeroportul El Prat din Barcelona, îmbarcare pe cursa Tarom spre București – Otopeni cu decolare la ora locală 11:30, aterizare în Otopeni la ora 15:40.


Comentarii și review-uri