Rezultate destinatii

+40 724 251 525 · +40 341 414 777
+40 724 251 525 · +40 341 414 777
Menu
 

Vacanțe cu Daiavedra

Acesta este cel mai potrivit loc din care să pleci spre o destinație în care nu ai mai fost. Sau sa te reîntorci în locul care ți-a plăcut cel mai mult și la care stai cu gândul de atâta vreme.

Pentru asta ți-am pus la dispoziție vacanțe de calitate și hoteluri cu review-uri dintre cele mai bune. Mereu ținem cont de nevoile tale, de aceea când punem pe site un pachet turistic, o ofertă de cazare sau o destinație exotică ne gândim ca odată ajuns acolo trebuie sa ai totul la îndemână pentru a te simți cât mai bine: confort, transport în apropiere, locuri de joacă, internet, atracții turistice și cam tot ce ți-ar trebui pentru a te întoarce mulțumit de timpul pe care l-ai petrecut.

Îți dorim navigare plăcută!

Alege o vacanță


Vacante cu Daiavedra

Asigurări de călătorie

Prin parteneriatul pe care îl avem cu societatea de asigurări Mondial Assistance ai posibilitatea să achiziționezi on-line asigurări de călătorie.

Calculează pe loc cel mai bun preț și comandă asigurarea de călătorie on-line. Primești asigurarea medicală rapid prin e-mail și te poți bucura de o vacanță fără riscuri.

Cumpără o asigurare

Asigurari de calatorie

 

Bilete de avion

Achiziționați bilete de avion on-line accesând sistemul de rezervări Blue Air.

Prima companie aeriană din România care operează zboruri low-cost, Blue Air și-a început activitatea pe Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu la 13 decembrie 2004.

Compania s-a înființat din dorința de a crea o alternativă de zbor sigură, confortabilă și accesibilă ca preț. A fost un moment de cotitură – pentru prima oară în România, o companie oferea pasagerilor zboruri ieftine către destinațiile cele mai importante din Europa.

Blue Air este autorizată să efectueze zboruri regulate interne și internaționale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere și transporturi cargo.

Flota Blue Air este constituită în prezent din aeronave moderne tip Boeing 737, seria 737-300, seria 737-400 și seria 737-500, cu capacități între 126 și 162 de locuri.

Caută zbor

Blue Air

Rezervări hoteluri

Indiferent că este vorba de o călătorie de afaceri sau o vacanță, Daiavedra îți oferă un număr mare de soluții de cazare în locații cu review-uri foarte bune.

Ai la dispoziție o gamă largă de hoteluri din care poți să alegi în funcție de nevoile tale, iar cu ajutorul agentului nostru de turism care te va consilia pas cu pas, vei beneficia de locația potrivită. Cunoaștem bine unitățile de cazare pe care le oferim deoarece în decursul timpului le-am vândut multor clienți care oferindu-ne feed back ne-au ajutat să facem o selecție calitativă a acestor unități.

Rezervă cazare

Cazare

Licenta de turism

Reg. Com.: J13/175/03.02.2015
CUI:  34049661
Licență de turism Nr. 6697
Poliță de asigurare Omniasig seria I nr. 48006
Perioada de asigurare: 04.feb.2017 – 03.feb.2018
Agenția Daiavedra este operator de date cu caracter personal cf. ANSPDCP, notificarea nr. 27018 din 17.12.2012.
Polita de asigurare agentia de turism DaiavedraLicenta de turism DaiavedraBrevet Madalina Indolean Daiavedra

click pentru zoom

 

Home

Director de agenție

Mădălina Indolean

A lucrat în numeroase agenții de turism din România și străinătate acumulând multă experiență în domeniu, având astfel posibilitatea să compare modul de funcționare al acestei industrii la noi și în vestul Europei. S-a hotărât în sfârșit să-și facă propria agenție de turism… à la carte.

Contact Mădă

De ce să pleci cu noi?

Avem cele mai bune prețuri
Daiavedra funcționează ca o bursă de turism. Agenții noștri „scanează” cu repeziciune sistemele de rezervări ale celor mai importanți turoperatori, oferindu-ți în momentul cererii cel mai bun preț de pe piață la pachetul turistic solicitat de tine.
Know before you go
Am putea să-i spunem consiliere turistică dar noi încercăm să facem mai mult de atât.  Citește cu atenție descrierile pe care le-am pregătit pentru fiecare destinație în parte și ai să te convingi că dorim să fii cât mai bine informat înainte de a pleca în vacanță. Deoarece vrem să fim prietenii clienților noștri, ținem cont de particularitățile lor și le oferim întotdeauna ceea ce li se potrivește.
Răspundem foarte repede solicitărilor
Pentru că activitatea noastră se desfășoară exclusiv în mediul on-line și pentru că avem acces în multe sisteme de rezervări,  procesăm rapid orice cerere de ofertă, răspunsul depinzând evident de disponibilitatea din piață din acel moment.
Nu avem costuri ascunse
Întotdeauna comunicăm clar de la început care este prețul unui pachet turistic și ce taxe trebuie plătite separat dacă este cazul. La noi nu veți găsi niciodată oferte turistice extrem de ieftine care în final să coste mai mult decât merită.
Oferim calitate
În momentul de față agenția de turism Daiavedra are peste 1500 de oferte turistice și ar putea avea mult mai mult de atât. Însă dorim să menținem un anumit standard de calitate, punând la dispoziție destinații și hoteluri cel puțin decente, fără a le include pe acelea care chiar dacă au prețuri foarte mici, nu oferă un minim de confort strict necesar unei vacanțe civilizate.

Parteneri

povestidecalatorie.ro

Blue Air

Mondial Assistance