| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Protecția datelor

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, agenția de turism DAIAVEDRA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Colectarea datelor se realizează în următoarele scopuri: servicii hoteliere și de turism, reclamă, marketing și publicitate.

Agenția de turism DAIAVEDRA este operator de date cu caracter personal, Registrul notificarilor, notificarea nr. 27018 din 19.12.2012.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare completării bazei de date a agenției de turism DAIAVEDRA în vederea includerii dvs. în baza de date a clienților societății, a îmbunătățirii și diversificării serviciilor oferite acestora. Refuzul dvs. determină neînscrierea dvs. în baza de date a clienților noștri și implicit neinformarea dvs. cu privire la produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de societatea noastră.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.
Conform Legii nr. 667/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, precum și dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către: DAIAVEDRA, în atenția Departamentului Customer Satisfaction la adresa de e-mail: office@daiavedra.com sau prin poștă la adresa: Str. Eliberării nr. 19A, Bl. IV33, Sc. A, Ap. 6, Constanța, Jud. Constața.
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
În cazul în care nu sunteți de acord, vă rugăm să NU completați formularul ce vă solicită informațiile cu caracter personal, iar în cazul în care completați acest formular vom considera că ați fost de acord cu folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal înscrise în conținutul formularului în cauză. În cazul în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, acestea nu vor fi folosite, prelucrate și/sau transmise.

Home