În vacanța de vară, familiile cu copii preferă hoteluri cu tobogane acvatice, astfel distracția estivală pentru cei mici este garantată. Am realizat o listă a hotelurilor de pe litoralul bulgăresc cu tobogane acvatice sau cu acces în parcurile acvatice proprii.

În Kavarna vă sugerăm hotelurile Topola Skies Resort & Aquapark și White Lagoon, iar în stațiunea Sfinții Constantin și Elena vă propunem hotelul Azalia.

Oaspeții hotelurilor: Primasol Ralitsa Aqua Club, Primasol Ralitsa Superior, Vita Park din Albena beneficiază de acces gratuit în parcul acvatic Aquamania.

În stațiunea Nisipurile de Aur următoarele hoteluri beneficiază de tobogane acvatice: Grifid Bolero, Cooee Mimosa Sunshine, LTI Dolce Vita Sunshine Resort, Melia Grand Hermitage, Prestige Aquapark și Prestige Deluxe Aquapark. Hotelul Grifid Encanto Beach are tobogane acvatice pentru copii.

Parcul acvatic Aquapolis este situat în partea nord-vestică a stațiunii Nisipurile de Aur, în parcul natural. Parcul are suprafață de aproximativ 40 000 mp și combină frumusețea unui parc natural cu facilitățile unui parc de distracții pentru întreaga familie.

Hotelurile Sunrise Blue Magic Resort și Sol Luna Bay Resort din Obzor pun la dispoziția oaspeților tobogane acvatice.

Oaspeții vilelor și hotelurilor Atrium, Andalucia, Royal Bay, Royal Park, Royal Castle Design din stațiunea Elenite beneficiază de intrare gratuită în parcul acvatic Atlantida din complex.

În Nessebar oaspeții hotelurilor Sol Nessebar Palace, Sol Nessebar Bay, Sol Nessebar Mare din complexul Sol Nessebar și oaspeții hotelului Aqua Paradise Resort beneficiază de parcuri acvatice generoase.

Aqua Paradise din Nessebar este un paradis acvatic atât pentru copii cât și pentru adulți. Parcul acvatic este cel mai mare din Bulgaria cu zeci de instalații acvatice: rafting, tobogane, trambuline, piscine cu valuri artificiale și funcționează în perioada estivală.

În stațiunea Sunny Beach au tobogane acvatice următoarele hoteluri: DIT Evrika Beach Club, Laguna Park, Riu Helios Paradise, Kuban, Iberostar Sunny Beach, Planeta, Best Western Premium Inn, Burgas Beach, Kotva, Tiara Beach.

Action Aquapark din Sunny Beach este o atracție irezistibilă pentru întreaga familie, cu piscine și tobogane pentru toate vârstele, pentru cei dornici de adrenalină sau relaxare. Parcul are amenajată o mini-grădină zoologică.

Hotelurile Marina Royal Palace, Marina Beach, Bellevile, Pelican, Holiday Village au parc acvatic în complexul din Duni.