| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
| +40 724 251 525 | +40 341 414 777 |
Menu
 

unde vrei să călătorești?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
tour
Filter by Categories
Guides
News
Turism

Licența de turism

CUI:  34049661
Reg. Com.: J13/175/03.02.2015
Agenția de turism Daiavedra este operator de date cu caracter personal cf. ANSPDCP, notificarea nr. 27018 din 17.12.2012.
Licenta de turism Daiavedra Brevet Madalina Indolean Daiavedra

 

 

 

Director de agenție

Mădălina Indolean

A lucrat în numeroase agenții de turism din România și străinătate acumulând multă experiență în domeniu, având astfel posibilitatea să compare modul de funcționare al acestei industrii la noi și în vestul Europei. S-a hotărât în sfârșit să-și facă propria agenție de turism… à la carte.

De ce să pleci cu noi?

Avem cele mai bune prețuri
Daiavedra funcționează ca o bursă de turism. Agenții noștri „scanează” cu repeziciune sistemele de rezervări ale celor mai importanți turoperatori, oferindu-ți în momentul cererii cel mai bun preț de pe piață la pachetul turistic solicitat de tine.
Know before you go
Am putea să-i spunem consiliere turistică dar noi încercăm să facem mai mult de atât.  Citește cu atenție descrierile pe care le-am pregătit pentru fiecare destinație în parte și ai să te convingi că dorim să fii cât mai bine informat înainte de a pleca în vacanță. Deoarece vrem să fim prietenii clienților noștri, ținem cont de particularitățile lor și le oferim întotdeauna ceea ce li se potrivește.
Răspundem foarte repede solicitărilor
Pentru că activitatea noastră se desfășoară exclusiv în mediul on-line și pentru că avem acces în multe sisteme de rezervări,  procesăm rapid orice cerere de ofertă, răspunsul depinzând evident de disponibilitatea din piață din acel moment.
Nu avem costuri ascunse
Întotdeauna comunicăm clar de la început care este prețul unui pachet turistic și ce taxe trebuie plătite separat dacă este cazul. La noi nu veți găsi niciodată oferte turistice extrem de ieftine care în final să coste mai mult decât merită.
Oferim calitate
În momentul de față agenția de turism Daiavedra are peste 1500 de oferte turistice și ar putea avea mult mai mult de atât. Însă dorim să menținem un anumit standard de calitate, punând la dispoziție destinații și hoteluri cel puțin decente, fără a le include pe acelea care chiar dacă au prețuri foarte mici, nu oferă un minim de confort strict necesar unei vacanțe civilizate.

Parteneri

povestidecalatorie.ro

Blue Air

Mondial Assistance