Destinatii de vacanta Thailanda Daiavedra
Asa cum incepem anul, asa vom continua  pe tot parcursul celor 12 luni, se spune. Asadar, daca timpul si jobul iti permit, de ce sa nu faci din tot anul urmator o vacanta continua, cu tot felul de experiente si calatorii de neuitat?

Perioada ianuarie-februarie poate fi excelenta inclusiv pentru concedii inedite, mai ales daca iti faci researchul in prealabil. Astfel vei gasi destinatii de vacanta ieftine, demne de a fi vizitate datorita temperaturilor potrivite, evenimentelor culturale sau a altor aspecte de acest gen.

 

Thailanda

In ianuarie, este inca sezon de varf in Thailanda, insa fara agitatia specifica Sarbatorilor. Asadar, vei putea vizita in voie atat Bangkokul, cat si insulele, in special cele de pe coasta sud-vestica. Koh Phi Phi, Phuket sau Koh Lanta sunt doar cateva dintre aceste optiuni de top. In schimb, insulele din est au parte acum de ceva ploi, asa ca ai putea evita aceasta parte a Thailandei, desi nici acolo vremea rea nu tine prea mult, bucurandu-te apoi de soare si plaja.

 

Destinatii de vacanta Mexic Daiavedra

Mexic

E drept ca Mexic nu e suficient de cald pentru o vacanta exotica in ianuarie-februarie,  insa ia in calcul ca preturile sunt avantajoase, iar temperatura in timpul zilei destul de ridicata. Privelisti spectaculoase, sesiuni de shopping, viata de noapte vibranta, ca de altfel si o multime de atractii turistice culturale – toate sunt motive suficiente pentru a planifica o vacanta in Mexico City la inceput de an.

 


Destinatii de vacanta Cambodgia DaiavedraCambodgia

In ianuarie-febuarie, in Cambodgia nu se inregistreaza sub 20 de grade sau peste 30 de grade, asa ca merita sa vizitezi templul Angkor Wat din Siem Reap in aceasta perioada a anului. Desi aglomerat, acum e cel mai bine de calatorit aici, in mare parte datorita temperaturilor acceptabile.

 

 

Destinatii de vacanta Burj Al Arab DaiavedraDubai

O destinatie foarte populara printre romani, Dubaiul este fermecator in ianuarie-februarie. Nu de alta, dar preturile sunt convenabile, iar vremea placuta si “suportabila” ca temperaturi. Bineinteles, asta in timp ce frigul cuprinde toata Europa. Asadar, o destinatie exotica, de efect, pe care trebuie sa o vizitezi in timpul acestor luni.

 

 

Destinatii de vacanta India DaiavedraIndia

La inceput de an, porneste intr-o calatorie pe un taram de poveste. In India, regiunea Rajasthanului este in aceasta perioada fermecator: temple hinduse, budiste si jainiste, orase traditionale precum Jaipur, Jodhpur, Udaipur, Jal Mahal si Bhangarh toate vor face din vacanta ta aici o experienta de neuitat. Bonus: in primele luni ale anului, vremea este perfecta pentru un safari in stil arab, desfasurat noaptea in Jaisalmer. Nimic nu se va compara cu sentimentul pe care il vei avea cand vei traversa desertul noaptea, pe o camila si vei dormi sub cerul instelat.