calatoresteTrăind toată viața într-un singur loc, te poate face să crezi că restul lumii are în general cam aceleași obiceiuri ca și tine. Călătorind însă în alte țări îți dai seama cât de fascinant este modul de viață al oamenilor din alte locuri și de ce nu, cât de fascinantă este chiar viața ta văzută prin perspectiva aventurii. Oricine ai crede că ești în realitate și orice ai crede despre tine, fiecare călătorie te va schimba puțin câte puțin, definitiv, deoarece contactul cu oameni diferiți și culturi diferite îți schimbă modul de a gândi, de a vedea lucrurile, filosofia de viață. Poate nu te-ai gândit până acum la asta dar oare nu în urma unei călătorii te-ai ales cu un nou hobby? Nu în urma “acelei” vacanțe te-ai apucat de schi? Sau surf? Sau ai început să înveți japoneză? Călătoriile așadar sunt o parte din noi! Fiecare vacanță are o semnificație diferită. Ideea de vacanță se naște din rațiuni diferite, putem opta pentru vacanțe de relaxare, vacanțe și circuite culturale, croaziere, vacanțe prilejuite de evenimente culturale, sportive, festivaluri, târguri, sărbători sau pelerinaje, reprize de shopping, vacanțe active preferate de iubitorii sporturilor sau vacanțe combinate.

Oficial, sunt 195 de țări care alcătuiesc lumea în care trăim. Nu cred că ajunge o viață pentru a le vizita pe toate. Dar asta înseamnă că sunt suficiente pentru a călători toată viața. Sau cât mai des posibil.

Dragi prieteni, Daiavedra vă așteaptă pe blog pentru a vă oferi detalii și sfaturi foarte utile pentru călătoriile voastre. Daiavedra nu doar vinde pachete si servicii turistice, Daiavedra vă ajută să fiți bine informați atunci când alegeți o destinație, pentru a merge la sigur în locul pe care l-ați ales.